United Moves op het Bevrijdingsfestival Den Haag!

vrijheid

PLEIN VAN DE VRIJHEID PODIUM | 13.20-13.35 UUR


Ook dit jaar is United Moves aanwezig op het Bevrijdingsfestival in Den Haag. Op het Plein van de Vrijheid Podium staan de hele dag sprekers, singer/songwriters en dansgroepen. Een belangrijke partner op dit podium is de mensenrechtenorganisatie Justice and Peace Nederland (voorheen Justitia et Pax, Latijn voor Gerechtigheid en Vrede).

Een van deze organisaties is United Moves. Een stichting die maatschappelijk bewustzijn bevordert bij de Haagse burgers, door professionele dansers, musici en vluchtelingen samen te brengen. Samen werken zij aan een creatief proces, waarin samenwerken, leren van elkaar en elkaars culturen, respect, begrip en vooral veel plezier centraal staan. Den Haag biedt onder meer vluchtelingenopvang aan een grote groep alleenstaande Eritrese jongens, in de leeftijd van dertien tot achttien jaar. United Moves betrekt deze jonge vluchtelingen bij een dansproject om op een actieve en creatieve manier de integratie te bevorderen en een bijdrage leveren aan de kwaliteit van leven van deze jongens.

http://www.bevrijdingsfestivaldenhaag.nl/portfolio-item/united-moves/

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s